top of page

Workshop of gastcollege

We werken graag hard voor onze donaties. We komen daarom graag bij je in de kerk, op school, in het bedrijf, de sociëteit of thuis meer vertellen over stichting Kupika en de cookingbags.  Dat kan geheel afgestemd worden op eigen wens.

Zo is er een formele en informatieve mogelijkheid in de vorm van een gastcollege. Liever interactief zelf eens ervaren hoe het is om te koken als een Afrikaanse vrouw, ga dan voor de workshop! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Cookingbag workshop + Afrikaanse lunch

Deze interactieve workshop duurt minimaal twee uur. We beginnen met koken. Ieder drietal kookt zijn eigen gerecht. Net als een Afrikaanse vrouw gaan jullie koken op vuur. Jullie krijgen geld voor boodschappen en jullie moeten onderhandelen over de prijs. Aan het eind gebruiken jullie een cookingbag. Na een kort informatief praatje openen we de cookingbags en proef je je eigen gerecht en dat van anderen. 

Prijs:
€ 25 pp. - Groepen kleiner dan 15 personen  
€ 22,50 pp. - Groepen tussen 15 en 25 personen

€ 20 pp. - Groepen groter dan 25 personen

Voor scholen met meerdere klassen: prijs is overleg. 

Jon kupika 2_edited.jpg

Gastcollege

Zoek je een inspirerende spreker met een verhaal dat aansluit op de thema's klimaat, armoede en vrouwenemancipatie? Neem dan contact met ons op. We stemmen samen de vorm, duur en inhoud van het gastcollege af zodat het aansluit op jouw organisatie. In ruil voor een donatie of een inzamelingsactie namens stichting Kupika is het gastcollege kosteloos. 

IMG_2756_edited.jpg

Project op afstemming

Start je een schoolproject over armoede, klimaat of vrouwemancipatie?  Dan denken we graag mee over de invulling. Zo kunnen we als opdrachtgever fungeren voor het vak onderzoek en ontwerpen (O&O) of binnen een aardrijkskunde project praktische voorbeelden geven. Ook Afrikaans koken met klassen om doelen of problemen zichtbaar te is mogelijk. We worden graag uitgedacht om creatief mee te denken. In ruil voor een donatie of inzamelingsactie komen we gratis langs op school. 

IMG_2504.JPG
bottom of page